Val de accidente pe drumurile României - Focus Prima TV

Val de accidente pe drumurile României

Val de accidente noaptea trecută. În Iași două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Și în Botoșani trei tineri se află pe mâna medicilor după ce mașinile lor s-au ciocnit violent pe un drum comunal. Accidente cu victime au fost și în județele Argeș și Brașov.

Accidentul s-a produs între localitățile Mihail Kogălniceanu și ȚIGĂNAȘI. Șoferul mașinii cu volan pe dreapta ar fi avut viteză. Acul kilometrajului s-a oprit la 100 la oră. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul, care a intrat violent într-un cap de pod, s-a rupt în două. Apoi s-a rostogolit iar bucăți din caroserie au fost aruncate la câțiva metri distanță. Patru persoane rănite au ajuns la spital.

În Argeș, trei adulți și un copil au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un parapet și s-a
rostogolit pe câmp.

Polițiștii spun că la volan se afla o femeie de 38 de ani care nu consumase alcool. Cel mai probabil a pierdut controlul direcției.

La fel s-a întâmplat și în cazul unui alt șofer de 34 de ani. Din fericire, acesta se afla singur în mașină și a scăpat doar cu răni ușoare.

Tot în argeș, la intrarea în localitatea FURNICOȘI, o șoferiță care se afla în mașină cu cei doi copii ai săi a intrat
cu mașina într-un cap de pod. Autoturismul a fost distrus complet iar cei trei au ajuns la spital. Potrivit informațiilor, femeia ar fi intrat cu viteză într-o curbă și a pierdut controlul direcției.

Iar în Botoșani, un șofer de 23 de ani a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Mașina pe care o conducea sa ciocnit violent cu un alt autoturism. Pasagerii au avut nevoie de îngrijiri medicale. În toate aceste cazuri poliția a deschis dosare penale pentru a stabili împrejurările dar și vinovații accidentelor

Nici în județul Timiș nu au lipsit incidentele în trafic. O șoferiță prinsă beată la volan a făcut scandal polițiștii de la Rutieră care au îndrăznit să o oprească. Femeia le-a cerut să o lase în pace pentru că este… persoană publică.

Pentru că a urcat la volan sub influența alcoolului, polițiștii iau suspendat permisu de conducere.

Total
0
Shares
Total
0
Share