Viceprimarul Timișoarei: Decizia domnului Arafat m-a deranjat. Dacă Bucureștiul tot se implică, atunci să crească numărul de paturi ATI – Focus Prima TV

Viceprimarul Timișoarei: Decizia domnului Arafat m-a deranjat. Dacă Bucureștiul tot se implică, atunci să crească numărul de paturi ATI

Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei a vorbit la Digi24 despre prelungirea carantinei în oraș. Acesta spune că este deranjat de decizia luată de Raed Arafat și este de părere că dacă Bucureștiul tot vrea să ajute Timișoara, atunci să mărească numărul de paturi de la ATI și să distribuie în zonă mai multe vaccinuri. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș amânase sâmbătă prelungirea carantinei.

Cosmin Tabără, viceprimar Timișoara: Decizia domnului Raed Arafat m-a deranjat. Asta, pentru că oamenii din privat se bucuraseră pentru ridicarea acestei carantine, se pregăteau deja să își deschidă micile afaceri. Situația este total neplăcută pentru ei.

Ne regăsim acum după o perioadă lungă de timp în care acești oameni foarte greu se mai descurcă. Au angajați, au chirii de plătit, au salarii, și o să ne regăsim într-o situație în care toate bugetele vor fi afectate.

Total
0
Shares
Total
0
Share