Andreea Berecleanu, pictorial de suflet cu fiica sa

Andreea Berecleanu, pictorial de suflet cu fiica sa

"Admir tot ce este ea. Seriozitate, blândeţe, zâmbet". Sunt cuvintele Evei, fiica andreei Berecleanu, care a dezvăluit unei ţări întregi cât de specială este mama ei. Cele două se aseamănă enorm, iar recent au fost protagonistele unui pictorial de suflet, prilej cu care vedeta Prima TV a dezvăluit emoţionată cât de mult înseamnă pentru ea copiii, ce releaţie a reuşit să clădească cu ei şi care i-a fost secretul prin care mereu a reuşit să le fie aproape atât ca părinte dar mai ales... ca prieten.

Fiica Andreei Berecleanu s-a transformat într-o tânără superbă. La 22 de ani, Eva a ales să studieze în străinătate şi se bucură de un real succes pe reţelele sociale. Peste 27 de mii de oameni îi urmăresc postările, iar acum o pot descoperi alături de mama sa, într-un interviu de suflet şi un pictorial pe măsură.

Cele două au o relaţie specială. Se înţeleg din priviri, se simt şi ştiu în permanenţă dacă le este bine sau dacă trec prin momente mai dificile. Le despart mii de kilometri, dar legătura le este imbatabilă. Eva recunoaşte faptul că tot ceea ce reprezintă astăzi este rezultatul dragostei pe care mama i-o poartă. I-a îndrumat paşii, i-a plămădit sufletul şi a ştiut să o îndrume ori de câte ori i-a cerut ajutorul. În opinia tinerei calităţile mamei sunt nenumărate, însă blândeţea, iubirea şi grija sunt atuuri de necontestat.

Pe lângă frumuseţea pe care a moştenit-o de la mama ei, Eva i-a furat şi alte calităţi. Andreea Berecleanu a reuşit să-i insufle fiicei stilul ei de a-şi trăi viaţa frumos, cu responsabilitate, maturitate şi mai ales... discreţie!

Andreei nu îi este tocmai uşoară viaţa departe de copiii ei, însă mereu se consolează cu gândul că dorul este mult mai suportabil, dacă viitorul li se aşterne frumos în faţă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt