Cel mai tare spa este... Baia Populară

Cel mai tare spa este... Baia Populară

Cel mai tare SPA din Sibiu este ,,Baia Populară"! O spun zeci de mii de oameni, localnici şi nu numai care au trecut pragul acestei clădiri istorice din oraş. Baia este la mare căutare pentru serviciile wellness de 5 stele, dar şi pentru relaxare. S-a ajuns la acest nivel după ce au fost investiţi în reamenajarea ei în jur de 4 milioane de euro.

Este forfotă mare în piscina interioară a Băii Populare din Sibiu! După o bălăceală pe cinste, într-un bazin cu apă termală, clienţii pot opta pentru sesiuni de saună, yoga, pilates, salină sau masaje de tot felul. Sănătatea şi relaxarea sunt elementele pe care mizează terapeuţii de la Baia Populară din Sibiu. Aproape 3000 de oameni vin şi revin la Baia Populară, săptămână de săptămână.

Baia Populară din Sibiu a fost construită cu mai bine de o sută de ani în urmă. Clădirea şi-a recăpătat, însă, strălucirea după ce a fost renovată şi dotată cu aparatură modernă.

În 2022, Baia Populară din Sibiu a fost declarată cel mai bun spa tradiţional din România de către Termalia Awards, premiile pentru top-operatorii şi furnizorii din Industria Wellbeing din România.

foto: baiapopularasibiu.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt