Copila găsită după o săptămână ar fi fost agresată sexual

Copila găsită după o săptămână ar fi fost agresată sexual

Fetiţa de 13 ani din Sighetu Marmaţiei, dispărută de acasă şi găsită după şapte zile, ar fi fost nu doar ţinută captivă, ci şi agresată sexual, spun surse din anchetă.

Suspectul în vârstă de 34 de ani la care a fost găsită este poreclit ,,Mănuşă albă" şi a mai avut probleme cu poliţia. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Copila a fost expertizată psihologic tot astăzi, iar în zilele următoare va fi trimisă la psihoterapeut. 

Laurenţiu Rus sau Mănuşă Albă, cum i se mai spune, bărbatul suspectat că a sechestrat-o şi agresat-o sexual pe fetiţă nu ar fi la prima nelegiuire de acest fel. Fetiţa a fost găsită într-un imobil dărăpănat din centrul oraşului Sighetu Marmaţiei, la un kilometru de locuinţa părinţilor ei. Când s-a trezit cu oamenii legii în curte, individul a încercat să scape de ei. Nu a reuşit.

Între timp, fetiţa, însoţită de poliţişti, a refăcut tot traseul pe care l-a parcurs din momentul în care a fost dată dispărută. Anchetatorii încearcă să adune probe cât mai solide pentru a-l putea pedepsi pe cel care ar fi sechestrat-o. Zile întregi, părinţii au trăit un calvar şi au stat cu sufletul la gură. Deşi sunt încă îngrijoraţi de starea ei, au găsit, totuşi, puterea să le mulţumească celor care s-au implicat în găsirea fetiţei.
Coşmarul fetei este însă departe de a se încheia. Experienţa traumatică i-a lăsat răni adânci care trebuie vindecate. 
Poliţiştii verifică în acest moment şi ipoteza ca cei doi să se fi cunoscut înainte de dispariţia fetei. Mai mult, spun surse din anchetă, individul ar fi şantajat-o pe copilă cu poze compromiţătoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt