Cove, pregătiri intense de Paşte

Cove, pregătiri intense de Paşte

Vedetele Prima TV se pregătesc intens de Paşte. Cove a făcut deja cumpărăturile şi vrea ca toată familia să fie alături de el în momentul în care va înroşi ouăle. Îşi aminteşte cu drag de Paştele din copilărie, iar acum îi învaţă pe copiii lui însemnătatea acestei sărbători şi nu ratează nicio slujbă de Înviere, oriunde ar fi.

L-am surprins pe Cove în timp ce făcea planul pentru Paşte. Toate detaliile i le transmitea fiului cel mare care se pregăteşte intens în această perioadă pentru un concurs de dans.

Paştele este despre familie, iar Cove îi vrea pe toţi cei dragi alături de el, chiar şi atunci când se fac pregătirile. Îşi aminteşte că, atunci când era mic, Paştele îl petrecea la bunici. Iar momentul lui preferat era acela când mergeau la cumpărături.

Nu rata nicio slujbă de denie sau de Înviere. Acum păstrează obiceiul şi oriunde ar fi în lume, merge la biserică în noaptea de Înviere împreună cu copiii. Îşi aduce aminte cu drag şi de mirosul de cozonac din casă, aşa că acesta este preparatu care nu îi lipseşte niciodată de pe masa de Paşte.

Cove spune că anul acesta va petrece Paştele în cel mai bun loc din lume. Acasă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt