Grădina exotică din inima Bucureştiului

Grădina exotică din inima Bucureştiului

Bananieri, portocali, lămâi, cactuşi sau palmieri. Toate acestea pot fi admirate chiar în mijlocul Bucureştiului. Serele exotice din Parcul Drumul Taberei strâng în fiecare zi o mulţime de curioşi care vor să vadă şi să afle lucruri noi despre plantele şi fructele care nu cresc în România. Iar informaţiile inedite îi fascinează chiar şi pe cei mici.

Serele exotice din Parcul Drumul Taberei sunt singurul loc din Capitală unde este vară tot timpul anului. Iar bucureştenii pasionaţi de plante şi flori au format cozi pentru a intra să admire cele 4.000 de plante din 300 de specii.

Plantele şi fructele exotice sunt o atracţie chiar şi pentru cei mici. Cei care vor să viziteze serele au parte de un tur ghidat şi au şansa să afle lucruri extrem de interesante despre plantele exotice. O altă atracţie a serelor este un măslin, adus din Grecia, în vârstă de 300 de ani. Serele exotice pot fi vizitate de miercuri până duminică, iar din aprilie programul de vizitare va fi extins în timpul săptămânii.

foto: www.primarie6.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt