Un miracol de Crăciun pentru Ianis

Un miracol de Crăciun pentru Ianis

În prag de sărbători, o mamă se teme că nu va avea ce să le pună pe masa de Crăciun copiilor! Este crunta realitate a zilelor noastre. Chiar dacă ambii părinţi lucrează, banii care le intră în casă sunt foarte puţini şi se descurcă greu. Cu toate acestea, copiii lor sunt la şcoală şi visează să meargă la facultate pentru a-şi croi un drum în viaţă. Până atunci, cu toţii speră într-un miracol de Crăciun.

Ianis are 11 ani şi este în clasa a V-a. Îi place şcoala şi mai ales geografia. Când va creşte, are planuri mari. Până atunci însă, Ianis are alte probleme. Băiatul trăieşte într-o căsuţă sărăcăcioasă de la marginea Bucureştiului cu părinţii şi sora lui. Au doar două camere, aşa că Ianis împarte patul cu mama şi tatăl lui. Nu se plânge, însă în ochii lui verzi se citeşte tristeţea.

Deşi locul este mic şi toaleta este în curte, mama a reuşit să improvizeze pe hol măcar o bucătărie. În ciuda lipsurilor, casa sclipeşte de curăţenie. Părinţii fac curat în mai multe scări de bloc, iar toată luna trebuie să se descurce cu 3.600 lei. Gândul că nu va avea ce să le pună pe masă copiilor de Crăciun o înspăimântă.

Dacă Moş Crăciun reuşeşte să ajungă la toţi copiii, ei bine.. la Ianis, dar şi la mulţi alţii nu ajunge niciodată. Puteţi dumneavoastră să-i ajutaţi să le puneţi zâmbetul pe buze printr-un simplu sms la 8844 cu textul ,,AJUT".

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt