Vizita preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova în România este una istorică - Focus Prima TV

Vizita preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova în România este una istorică

NQUAM PHOTOS / Virgil Simonescu

Vizita efectuată în România de preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, este una istorică, a afirmat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

“Este prima vizită oficială pe care o efectuează domnul preşedinte Grosu într-o ţară şi prima vizită are loc în România. Am o mare bucurie să fiu preşedintele Camerei care găzduieşte această vizită pe care eu o consider istorică, pentru că la Chişinău, în Parlamentul de la Chişinău există practic, la ora actuală, o majoritate foarte clară care a transmis şi transmite constant semnale de democratizare, de integrare europeană şi de colaborare prietenească, frăţească dintre Republica Moldova şi România”, a afirmat Orban, după întâlnirea de la Parlament cu Igor Grosu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a menţionat că vizita cuprinde foarte multe obiective, adăugând că a convocat, împreună cu preşedintele Senatului, o şedinţă solemnă în cadrul căreia Igor Grosu se va adresa Parlamentului României.

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova a afirmat, la rândul său, că este firesc ca prima vizită pe care o face în această calitate să fie în România, menţionând că doreşte “trasarea unor obiective concrete”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share