Vocea din spatele personajelor animate – Focus Prima TV

Vocea din spatele personajelor animate

În spatele personajelor din desenele animate stau de multe ori actori la fel de celebri. Nici cei care dublează vocile în română nu sunt mai prejos. Este și cazul Monicăi Davidescu, actriță a Naționalului bucureștean, care ne-a povestit modul în care prind o nouă viață personajele cărora le împrumută vocea ei.

Filmul de animație “Suflet”, produs de Disney, ar fi trebuit să apară în cinematrografele românești încă de anul trecut. Pandemia a făcut însă imposibil acest lucru. De altfel, dublarea unui film este un proces complex care presupune ranspunerea cât mai fidelă în limba română a originalului. Monica Davidescu face acest lucru de mai bine de 2 decenii.

Cel mai nou film de animație în care actrița își împrumută vocea unui personaj Disney are în centru afecțiunea pe care o poate oferi fiecare om celor din jur. Protagonistul, un rofesor de muzică, visează să devină cântăreț de jazz. Totul se schimbă însă în momentul în care un accident îi proiectează sufletul în spațiul dintre lumea celor vii și a celor care nu mai sunt.

Total
0
Shares
Total
0
Share