Voiculescu: Nu spitalul ucide, ci incendiul, declaratie in exclusivitate la Prima TV – Insider Politic cu Sebastian Zachmann – Focus Prima TV

Voiculescu: Nu spitalul ucide, ci incendiul, declaratie in exclusivitate la Prima TV – Insider Politic cu Sebastian Zachmann

“Nu este exclus ca personalul medical sau chiar un pacient să fi fost vinovat pentru incendiul de la Matei Balș”, a spus ministrul sănătății într-un interviu exclusiv în emisiunea Insider Politic de la Prima TV. Vlad Voiculescu a dezvăluit o parte dintre problemele cu care se confruntă spitalele din Romania, descoperite de controale IGSU , după tragedia de la Piatra Neamț.

Premiera emisiunii Insider Politic l-a adus în fața telespectatorilor Prima TV pe ministrul sănătății, într-un
moment în care românii se întreabă de ce spitalele ucid. Voiculescu spune că astfel de tragedii sunt provocate de lipsa de investiții.

Ministrul Sanatatii admite că problemele din spitale sunt departe de a fi rezolvate. După tragedia de la Piatra Neamț au fost făcute controale. Rezultatele sunt greu de acceptat.

Ministrul sănătății a făcut și o promisiune. Până în 2024 România va avea 3 spitale noi, la Craiova, Iași și Cluj, unități pentru care, in acest moment, există studiile de fezabilitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share