Woody Allen a negat acuzaţiile de abuz sexual într-un interviu realizat în 2020 şi difuzat recent de Paramount+ - Focus Prima TV

Woody Allen a negat acuzaţiile de abuz sexual într-un interviu realizat în 2020 şi difuzat recent de Paramount+

Regizorul Woody Allen a negat din nou acuzaţiile de abuz sexual formulate împotriva sa de una dintre fiice sale adoptive, Dylan Farrow, cu prilejul unui interviu realizat vara trecută şi difuzat recent de Paramount+, informează DPA.

Cineastul, acuzat de agresiuni sexuale asupra lui Dylan Farrow în perioada în care aceasta avea vârsta de şapte ani, a afirmat cu prilejul interviului din iunie 2020 acordat pentru ”CBS Sunday Morning”, că acuzaţiile, care au dus la o anchetă în 1992, nu au ”nicio logică”.

Materialul a fost prezentat în premieră duminică de serviciul de streaming Paramount+ însoţit de un alt interviu, cu Dylan, care fusese difuzat şi cu alte prilej.

”Este absurd şi cu toate acestea defăimarea a rămas, iar ei preferă în continuare să se agaţe de ea, dacă nu de noţiunea că am molestat-o pe Dylan, de posibilitatea că aş fi molestat-o”, i-a declarat Allen realizatorului interviului, Lee Cowan, la vremea respectivă. ”Nimic din ceea ce am făcut vreodată cu Dylan în viaţa mea nu poate fi interpretat astfel”.

Allen, în vârstă de 85 de ani, nu a fost niciodată condamnat şi a negat în mod repetat acuzaţiile, deşi Dylan Farrow, în vârstă de 35 de ani, şi-a menţinut învinuirile.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share