Zeci de apeluri la Salvamont în ultimele 24 de ore – Focus Prima TV

Zeci de apeluri la Salvamont în ultimele 24 de ore

Peste 70 de apeluri au fost primite, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvatorilor.

“Zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 74 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvatorilor”, se arată, luni, pe pagina de Facebook a Salvamont România.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri au fost primite pentru Salvamont Sinaia, Lupeni şi Caraş Severin – Muntele Mic.

* 10 apeluri pentru Salvamont Sinaia

* 10 apeluri pentru Salvamont Lupeni

* 9 apeluri pentru Salvamont Caraş Severin – Muntele Mic

* 8 apeluri pentru Salvamont Sibiu

* 6 apeluri pentru Salvamont Bihor

* 4 apeluri pentru Salvamont Prahova

* 4 apeluri pentru Salvamont Buşteni

* 4 apeluri pentru Salvamont Maramureş

* 4 apeluri pentru Salvamont Gorj

* 3 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov

De asemenea, câte 2 apeluri au fost pentru Salvamont Mureş, Salvamont Argeş şi Salvamont Vatra Dornei.

Câte un apel s-a înregistrat către Salvamont Bistriţa-Năsăud, Salvamont Prahova – Azuga, Salvamont Dâmboviţa, Salvamont Neamţ, Salvamont Harghita şi Salvamont Cluj.

S-au mai primit 22 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile.

“Vă îndemnăm să manifestaţi atenţie şi responsabilitate în derularea activităţilor montane şi să fiţi alături de Salvamont România în campania de reducere a numărului de accidente pe munte”, este mesajul salvamontiştilor. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share