Zeci de şoferi, lăsaţi fără permis în doar 2 ore pe podul peste râul Ialomiţa - Focus Prima TV

Zeci de şoferi, lăsaţi fără permis în doar 2 ore pe podul peste râul Ialomiţa

DRDP Constanta

Zeci de şoferi  care nu au respectat culoarea roşie a semaforului amplsat pe podul peste râul Ialomiţa au rămas ieri fără permis.

În numai două ore, 59 de conducători auto care nu au respectat culoarea roşie a semaforului amplasat pe podul peste râul Ialomiţa, aflat în reabilitare, au rămas fără permis. Conform IPJ Ialomiţa, din cei 77 de conducători auto care au forţat trecerea pe podul rutier, depăşind coloanele de maşini oprite la semafor, 55 au rămas fără permis.  

Rute ocolitoare recomandate   Traficul rutier pe podul peste râul Ialomiţa este îngreunat până pe 14 aprilie. Conform DRDP Constanţa, la acea dată vor fi încheiate lucrările de modernizare care au fost reluate pe 8 martie.   Conform CNAIR-DRDP Constanţa, pentru execuţia lucrărilor la suprastructura podului se vor institui mai multe restricţii de circulaţie.

Astfel, circulaţia rutieră pe pod se va desfăşura pe un fir alternativ în ambele sensuri, dirijată cu semafoare în ambele direcţii, pentru lucrări ce se vor desfăşura pe jumătate de cale.

Total
0
Shares
Total
0
Share