A SUNAT ALARMA DE INCENDIU LA CONSTANŢA – Focus Prima TV

A SUNAT ALARMA DE INCENDIU LA CONSTANŢA

Alarmele de incendiu au sunat, zilele acestea, în Constanţa la toate spitalele. ISU face controale şi atrage atenţia managerilor să se pună la punct, pentru că situaţia este îngrijorătoare în tot judeţul. Peste jumătate din spitale nu au autorizaţie de securitate la incendiu.

Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu Mare e unul dintre cele mai vechi din tot judeţul. A fost desemnat spital suport COVID de când a crescut rata incidenţei infectării, în Constanţa. A fost înfiinţat în anul 1959 şi are 186 de paturi. Nu are, însă, autorizaţie ISU de securitate la incendii.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie este format din 5 clădiri dintre care 3 au destinaţie medicală. În celelalte două se află farmacia, laboratorul, spaţiile de deservire şi serviciile tehnico-administrative. Unele cladiri au 9o de ani

În situaţia Spitalului de Pneumoftiziologie mai sunt încă 10 în Constanţa. Surprinzător este faptul că pe lista neagră se găsesc şi 3 spitale private, printre care şi o maternitate, şi 2 spitale COVID. Unul dintre ele este Spitalul de Boli Infecţioase, clădire veche din 1940.

Nici cel mai mare spital de pe litoral, Spitalul de Urgenţă din Constanţa nu are autorizaţie ISU pentru incendii.

Total
0
Shares
Total
0
Share