Ancheta dublei crime din Iași, tot mai complicată - Focus Prima TV

Ancheta dublei crime din Iași, tot mai complicată

Ancheta dublei crime care a cutremurat Iașiul la sfârșitul anului trecut ia o nouă turnură. Un martor aruncă în aer teoria potrivit căreia cuplul de studenți ar fi fost ucis de un student marocan. În plus,crimininaliștii au descoperit la fața locului și alte probe de ADN decât cele care aparțineau victimelor și principalului suspect. Între timp, studentul marocan, rămâne în arest.

Printre zecile de persoane care au fost audiate în cazul dublei crime din Iași este și un ofițer SRI. Declarația acestuia pare să dea peste cap ancheta

În urma analizei probelor ridicate de la locul crimei, legiștii au descoperit 4 tipuri diferite de ADN. Două dintrele ele aparțin victimelor. Anchetatorii trebuie să stabilească acum, ale cui sunt celelalte două. Primul pe lista suspecților rămâne în continuare un student marocan, coleg la Medicină al uneia dintre victime.

Vecinii spun, însă, că tânărul era o persoană liniștită.

În ciuda faptului că în scenă apar noi suspecți, procurorii ieșeni au decis prelungirea mandatului de arest preventiv pe numele studentului marocan. Vă reamintim că acesta a fost arestat la Roma, la trei zile după descoperirea corpurilor neînsuflețite în vila de lux din Iași. Bărbatul a negat în permanență că ar fi autorul dublului omor.

Total
0
Shares
Total
0
Share