Art Safari - deschis pe 1 Iunie: Intrare gratuită pentru copii; adulţii - 50% reducere, cu Family Ticket - Focus Prima TV

Art Safari – deschis pe 1 Iunie: Intrare gratuită pentru copii; adulţii – 50% reducere, cu Family Ticket

Copiii vor beneficia de acces gratuit la Art Safari, deschis special de 1 Iunie, iar adulţii care îi însoţesc se vor putea bucura de 50% reducere la bilete, prin achiziţionarea Family Ticket.

“Copiii iubesc arta şi muzeele! Vedem acest lucru în fiecare an la Art Safari Kids, aşa că de ziua lor merită să facă ceea ce le place cel mai mult. Pentru ei deschidem Art Safari cu o zi înainte de programul nostru obişnuit (joi-duminică). Miercuri – 1 Iunie, de la ora 12,00 la ora 21,00, ne vedem în Palatul Dacia-România cu atmosferă de sărbătoare. Copiii de toate vârstele intră gratuit la Art Safari, iar pentru adulţii care îi însoţesc – fie ei părinţi, bunici, unchi sau mătuşi, prieteni – avem o ofertă irezistibilă: 2 bilete la preţ de 1. Ne bucurăm că de la an la an, micii vizitatori care ne trec pragul sunt tot mai mulţi. Până acum, Art Safari a fost vizitat de 500 copii”, a declarat Ioana Ciocan, General Manager Art Safari, potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES.

La cea de-a IX-a ediţie Art Safari vizitatorii pot admira lucrări valoroase, printre care opere semnate de Picasso şi Dali, dar şi artă de patrimoniu de Theodor Aman şi artă contemporană de Irina Dragomir.

Pe lângă programul expoziţional, se derulează şi Art Safari Kids, un program educaţional care cuprinde ateliere de creaţie pentru copii adaptate vârstei acestora (de la 3 la 12 ani), dar şi pentru întreaga familie, multe dintre aceste activităţi fiind inspirate de Picasso şi Dali.

Tot în cadrul atelierelor de creaţie, cei mici îşi vor putea confecţiona măşti pentru bal inspirate de picturile marelui maestru Theodor Aman, vor avea ocazia să-şi creeze autoportretul cu animalul preferat, să deseneze flori, anotimpuri şi îşi vor putea realiza coperţi de carte şi personaliza obiectele preferate.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share