Benone Sinulescu, inconștient în casă - Focus Prima TV

Benone Sinulescu, inconștient în casă

Artistul Benone Sinulescu a fost internat de urgență la spital, după ce, în urmă cu câteva zile, a fost găsit inconștient în casă. Deși starea sa de sănătate este acum stabilă, medicii rămân rezervați. Nea Beni, așa cum îl cunosc apropiații, are 84 de ani și peste 60 de cariera.

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Benone Sinulescu, a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Arad. În cursul zile de joi, artistului i s-a făcut rău în casă și a fost gasit de familie inconștient.

Din ultimele informații, starea interpretului este acum una stabilă. Artistul este conștient și chiar a vorbit cu personalul care îl îngrijește. Medicii însă rămân rezervați. Impresarul acestuia acuză totuși faptul că Benone Sinulescu a fost dus mai intai, la clinica paleativă, în loc sa fie internat de urgență la spital. Din această cauză, spune impresarul, starea interpretului s-a înrăutățit și mai mult.

Mai mult, Ionuț Pavel a adăugat că, în ultimele lui, Benone Sinulescu a fost îngrijit de un medic care a spus că artistul trebuie operat de urgență pentru că ar avea o arteră blocată! Benone Sinulescu are 84 de ani. La doar 18 ani și-a început cariera cu primele înregistrări radio. În decursul carierei, îndrăgitul artist a avut peste 2 mii de turnee, în țară și în străinătate, cu numeroși artiști consacrați. În anul 2004, Benone Sinulescu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare ofițer, în semn de apreciere a telentului și întregii sale activități.

Total
0
Shares
Total
0
Share