Breaking News: Alertă cu bombă la Washington! – Focus Prima TV

Breaking News: Alertă cu bombă la Washington!

Trump supporters try to break through a police barrier, Wednesday, Jan. 6, 2021, at the Capitol in Washington. As Congress prepares to affirm President-elect Joe Biden’s victory, thousands of people have gathered to show their support for President Donald Trump and his claims of election fraud. (AP Photo/Julio Cortez)

Au fost scene haotice în afara Capitolului, în timp ce parlamentarii certificau voturile Colegiului Electoral. În timopul certificării au izbucnit proteste și două clădiri au fost evacuate imediat de polișia Capitolului SUA din cauza unei presupuse amenințări cum bombă.

O sursă a Congresului a declarat pentru Fox News că clădirea de birouri Cannon House și Biblioteca Madison a clădirii Congresului au fost evacuate imediat după ce au fost găsite acolo mai multe pachete suspecte.

Polișia Capitolului SUA solicită personalului să se mute din Cannon și să se adăpostească în clădirile de birouri învecinate. Personalul a fost sfătuit să se mute urgent folosind tunelurile subterane și să nu se facă evacuare în afara clădirii.

Un jurnalist Fox News se afla în clădirea Cannon când s-a dat alarma și a relatat că un ofițer de poliție striga către cei prezenți să evacueze urgent clădirea.

Clădirea a fost închisă, nimeni nu mai avea voie să intre sau să iasă, s-a dat ordin ca toate ușile să fie închise, iar cei rămași înăuntru au fost sfătuiți să stea liniștiți si să aștete noi ordine.


Total
0
Shares
Total
0
Share