Ponta, în emisiunea La final: Piedone are ceva din cei pe care bucureştenii i-au iubit - Băsescu şi Oprescu

Ponta, în emisiunea La final: Piedone are ceva din cei pe care bucureştenii i-au iubit - Băsescu şi Oprescu

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat în emisiunea La final de la Prima News, că l-ar ajuta pe Cristian Popescu Piedone în campania pentru Primăria Generală şi chiar îl va vota.
„Eu fiind bucureştean de 51 de ani, nu-l votez pe Nicuşor Dan şi nici nu l-am votat, are o capacitate limitată. Piedone are ceva din cei doi oameni pe care bucureştenii i-au iubit - Băsescu şi Oprescu, Piedone seamana cel mai tare cu ei”, a spus Ponta.
El a adăugat că PSD-PNL, neputând să-şi pună candidat propriu la PMB, i-au lăsat pe bucureşteni să aleagă între Nicuşor Dan şi Piedone.
„E târziu pentru cele două mari partide să iasă cu un candidat. Bucureştenii au această chestie, contrar celor de la ţară: să nu-mi spună partidul cu cine să votez”, a adăugat liderul Pro România.
El a spus că are şi o istorie personală comună cu Piedone: „povestea cu Colectivul, până la urmă noi doi am fost ţapii ispăşitori, el a mai stat şi la puşcărie”.
Ponta a precizat că Pro România nu are un candidat la Bucureşti şi că ar trebui un proiect pentru Capitală, care este un oraş disfuncţional.

Afla mai multe desprepontapmbcandidatpiedone
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt