USR o susţine pe Cristina Prună pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

USR o susţine pe Cristina Prună pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

USR o susţine pe Cristina Prună să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat marţi formaţiunea politică într-un comunicat.

"În contextul înţelegerii toxice dintre PSD şi PNL şi a demersurilor grăbite de a acapara conducerile celor două Camere, USR anunţă că o susţine pe deputata Cristina Prună pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. În acelaşi timp, USR va lupta pentru a împiedica abuzul deosebit de grav pe care noua majoritate parlamentară PSD-PNL-UDMR îl orchestrează la Senat în scopul revocării neconstituţionale a preşedintei Anca Dragu", a transmis USR.

USR susţine că PSD, PNL şi UDMR au negociat cum să-şi împartă pârghiile de influenţă şi banii românilor şi acum "trec cu o grabă demnă de o cauză mai bună, la acapararea conducerilor Camerei Deputaţilor şi Senatului".

"La Camera Deputaţilor, PSD, PNL şi UDMR îşi dau astăzi mâna pentru a-i da funcţia pe tavă lui Marcel Ciolacu, după ce l-au instalat interimar la conducere pe sinecuristul Sorin Grindeanu. USR nu acceptă jocurile de culise ale noului FSN şi o susţine, în schimb, pe deputata Cristina Prună, în prezent vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor", a mai transmis USR.

Totodată, USR va face toate demersurile pentru a împiedica "abuzurile coaliţiei hoţiei".

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt