Începe procesul lui Vlad Pascu, tânărul care fiind drogat, a lovit mortal cu maşina doi tineri la 2 Mai şi a rănit alţi trei

Începe procesul lui Vlad Pascu, tânărul care fiind drogat, a lovit mortal cu maşina doi tineri la 2 Mai şi a rănit alţi trei

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul care drogat fiind a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei, la 2 Mai , în vara anului trecut, începe joi, la Judecătoria Mangalia.
Vlad Pascu va fi judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
Procurorii au stabilit că în dimineaţa de 19 august 2023 Vlad Pascu a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, iar la intrarea în localitatea 2 Mai a intrat cu maşina într-un grup de persoane care se deplasa pe marginea drumului. În urma accidentului doi tineri, de 20 ani şi 21 de ani au murit, iar alţi trei tineri au fost răniţi.
Vlad Pascu a părăsit locul accidentului şi a fost descoperit de poliţişti în localitatea Vama Veche.
El se află în arest preventiv din data de 20 august 2023. Vlad Pascu a mai solicitat înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură preventivă mai blândă, dar instanţa i-a respins cererea. 
În urma acestui accident mai mulţi poliţişti şi-au pierdut funcţiile din cauza modului în care au acţionat în orele de dinaintea producerii evenimentului rutier, printre aceştia aflându-se şi fostul şef al IPJ Constanţa, Adrian Glugă. 
De asemenea, după această tragedie, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunţat o reorganizare a Poliţiei Judeţene Constanţa. 
Totodată, într-un alt dosar, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, împreună cu părinţii săi, pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Acest dosar va fi judecat la Tribunalul Bucureşti.

Afla mai multe desprevlad pascuprocesaccident2 mai
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt