Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al vedetei

Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al vedetei

Britney Spears (39 de ani) şi actorul de origine iraniană Sam Ashgari (27 de ani) s-au cunoscut în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului Slumber Party, dar au trebuit să aştepte nişte ani buni pentru a-şi putea oficializa relaţia.

Acum că Britney a prins curaj să facă demersurile necesare pentru a-şi recăpăta libertatea de decizie, cei doi sunt gata să spună „Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă. Ei şi-au anunţat logodna pe Instagram duminică, printr-un video postat de Britney, în care cântăreaţa arată la cameră noul ei inel. „I can’t fucking believe it”, a scris ea, alăturând mesajului emojiuri, în stilul caracteristic.

În august, Spears, care luptă în continuare pentru a scăpa complet de sub tutela tatălui ei, şi-a lăudat logodnicul pe Instagram pentru felul în care a ajutat-o să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viaţa ei. „Nu numai că acest tâmpit drăguţ mi-a fost alături în cei mai grei ani din viaţa mea, dar se întâmplă să fie şi un bucătar extrem de bun!”, a scris ea atunci.

Într-un interviu acordat revistei Forbes în luna martie, Ashgari a declarat: „Priorităţile mele în viaţă sunt să rămân smerit şi să înţeleg de unde am venit şi încotro mă duc. Vreau să-mi duc cariera la următorul nivel când vine vorba de actorie. Vreau să duc şi relaţia mea la următorul nivel. Nu mă deranjează să devin tată. Vreau să fiu un tată tânăr.”

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt