Chris Noth vorbeşte pentru prima dată despre conflictul dintre Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall

Chris Noth vorbeşte pentru prima dată despre conflictul dintre Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall

Chris Noth a lucrat alături de Sarah Jessica Parker şi restul actorilor din distribuţia Sex and the City atât pe durata serialului, cât şi în cele două filme realizate ulterior.

Acum, Chris Noth lucrează din nou alături de aceştia, cu o singură excepţie notabilă şi foarte regretată de fani. Kim Cattrall este singura actriţă din distribuţia serialului original care a refuzat să facă parte din noua serie intitulată And Just Like That.

Pentru prima dată, Noth a fost întrebat despre Kim Cattrall şi ce părere are despre decizia acesteia de a nu participa la noul serial, dar şi despre conflictul avut de aceasta cu Sarah Jessica Parker.

„Vă spun sincer că nu am nici cea mai mică idee care este gândirea ei sau care sunt stările prin care trece. Ştiu doar că sunt foarte apropiat de Sarah Jessica Parker şi modul în care Kim a descris-o nu se potriveşte absolut deloc. Mi-a plăcut de Kim, cred că a fost extraordinară în serial şi unii oameni au propriile lor motive pentru care iau unele decizii. Nu ştiu care au fost ale ei. Doar mi-aş fi dorit ca întregul conflict să nu aibă loc deoarece este trist şi inconfortabil”, a declarat Chris Noth pentru The Guardian.

„Nu îmi place să văd pe nimeni vorbind-o de rău pe SJ pentru că ea a fost mereu o ţintă, iar unii oameni pot fi foarte răi. Simt nevoia să o protejez şi nu am fost deloc fericit atunci când a început scandalul. Asta este tot ce am de zis despre acest subiect”, a mai adăugat actorul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt