Fendi readuce în modă farmecul stilului disco

Fendi readuce în modă farmecul stilului disco

A început Săptămâna Modei de la Milano. Designerii din toată lumea îşi vor expune creaţiile de top în cadrul
faimosului eveniment de fashion. Casă de modă Fendi a deschis showul, cu o colecţie care a amintit de strălucirea
modei de dinainte de pandemie.

Casa de modă Fendi a fost cea care a dat startul Săptămânii Modei de la Milano. Designerul Kim Jones, directorul artistic al casei de modă, şi-a prezentat creaţiile care au dorit să readucă în actualitate stilul disco al anilor 70. Modelele au defilat în piese vestimentare din caftan, rochii vaporoase din mătase şi diverse costume, iar culorile care au predominat au fost cele pastel.

Din cauza pandemiei, prezentările de modă se organizează atât în format fizic, cât şi în mediul virtual, prin intermediul unor proiecţii digitale. Kim Jones a declarat că aceasta a fost prima dată când şi-a prezentat colecţiile pe podium de când s-a alăturat brandului de lux italian.

O altă prezentare de modă care a atras toate privirile a fost şi cea a designerului italian Alberta Ferretti. Creaţiile sale au fost reprezentate de piese vestimentare croşetate, dar şi de diverse bluze şi rochii cu franjuri, în culori calde.

La polul opus, designerul a pus în scenă şi rochii vaporoase, în culori aprinse, cu aplicaţii din paiete şi mărgele. Supermodelul american Gigi Hadid a fost cel care a încheiat prezentarea de modă, într-o rochie lungă, neagră, mulată pe corp.

Săptămâna Modei de la Milano se organizează de două ori pe an în oraşul italian, iar ediţia curentă se va desfăşura până pe 27 septembrie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt