Rusia ar putea desfăşura acţiuni de provocare în Transnistria, pentru a acuza Kievul de agresiune împotriva unui stat vecin

Rusia ar putea desfăşura acţiuni de provocare în Transnistria, pentru a acuza Kievul de agresiune împotriva unui stat vecin

În informarea sa zilnică, Forţele Armate Ucrainene au transmis că forţele ruse vor continua să lovească infrastructura de transport pentru a întrerupe aprovizionarea ţării cu bunuri. De asemenea, comandamentul militar transmite că ruşii ar putea desfăşura „acţiuni de provocare” în Transnistria.

„Forţele ruse ar putea desfăşura «acţiuni de provocare» în regiunea separatistă Transnistria din Moldova pentru a acuza Ucraina de agresiune împotriva unui stat vecin.

Trupele ruse continuă să blocheze parţial Harkovul, bombardamentele continuând în unele părţi ale oraşului.

În oraşul port Mariupol, care este asediat, forţele ruse au continuat asaltul fabricii Azovstal, una dintre cele mai mari fabrici de fier şi oţel din ţară.

În ultimele 24 de ore, forţele ucrainene au respins patru atacuri inamice din regiunile Doneţk şi Lugansk.

Aceştia au distrus şi cinci tancuri, opt unităţi de blindate, şase vehicule şi opt sisteme de artilerie inamice”, arată comandamentul ucrainean.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt