Frumusețe semi-permanentă – Focus Prima TV

Frumusețe semi-permanentă

Interesul româncelor pentru cosmetica de înfrumusețare a rămas intact în pandemie. Restricțiile instituite de autorități au făcut însă ca multă vreme centrele de beauty să fie închise. Tocmai în aceste condiții a prosperat o nișă care promite o frumusețe de lungă durată.

Procedura de dermopigmentare durează aproximativ 2 ore. Cu ajutorul unui aparat digital pe piele sunt aplicați pigmenți cosmetici. Rezultatele sunt spectaculoase. Iar tot mai multe românce își doresc un machiaj care să le înfrumusețeze pe o perioadă lungă de timp. Conturul buzelor și ochilor sau accentuarea sprâncenelor sunt procedurile cele mai căutate. De altfel, cererea în creștere la nivel mondial pentru achiaje semi-permanente face ca tot mai mulți profesioniști în domeniu să dorească să-i învețe tainele. Este și cazul Siramonei, o româncă stabilită în Egipt.

Așa că venit în România special pentru a învăța această tehnică. La noi, studiile costă între 1.000 și 2.500 de euro. Odată finalizate cursurile, Siramona spune că se va întoarce în Egipt.

Apetitul româncelor pentru procedurile cosmentice care promit frumusețe pe termen lung a crescut constant în ultimii ani. Și numărul celor care doresc să învețe tehnica micropigmentării a sporit proporțional.

Costurile acestor proceduri de înfrumusețare nu sunt chiar pentru toate buzunarele. Încep de la 200 de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share