Judoka Adrian Șulcă, cel mai bun dintre cei buni – Focus Prima TV

Judoka Adrian Șulcă, cel mai bun dintre cei buni

Judoka Adrian Şulcă a ocupat primul loc în clasamentul celor mai buni sportivi pe anul 2020 alcătuit de Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

Şulcă (cat. 73 kg) a totalizat 174 de puncte, după ce a câştigat în acest an titlul de campion naţional Under-23, în martie, la Oradea, titlul de campion U21, în octombrie, la Poiana Braşov, unde s-a clasat şi pe locul secund cu echipa masculină a clubului, precum şi o clasare pe primul loc cu echipa ”U”-CSM Cluj-Dinamo, la Cupa României U23, în octombrie, tot la Poiana Braşov.

Pe locul secund s-a clasat atleta Sanda Belgyan, cu 147 puncte. Aceasta a luat o medalie de argint şi una de bronz la Campionatele Balcanice de seniori în aer liber (septembrie, Cluj-Napoca), cu ştafeta de 4×400 m, respectiv la 400 mg. La Campionatele Naţionale de sală din februarie, Sanda Belgyan a câştigat proba de ştafeta 4×400 m, iar la 400 m a terminat pe trei. La Cupa României (august, la Bucureşti), atleta a obţinut victorii la 400 m şi 400 mg, iar la Campionatele Internaţionale ale României (august, Cluj-Napoca), s-a clasat pe primul loc la 400 mg şi pe trei la 400 m. La Campionatul Naţional din septembrie, de pe Cluj Arena, Sanda Belgyan a ocupat primul loc la 400 mg şi locul secund la 400 m.

Podiumul sportivilor de la CS U Cluj a fost completat de voleibalistul Vlad Negrean, cu 74 puncte.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share