Mesele în aeroport, în avioanele rămase la sol din cauza pandemiei, noua modă pentru care oamenii plătesc și 500 de dolari – Focus Prima TV

Mesele în aeroport, în avioanele rămase la sol din cauza pandemiei, noua modă pentru care oamenii plătesc și 500 de dolari

Pinterest

Cea mai mare companie aeriană din Japonia a venit cu o idee inedită pentru a avea activitate pe timp de pandemie, când zborurile au fost semnificativ reduse. All Nippon Airways (ANA) oferă mese de primă clasă într-un avion rămas la sol, pentru 540 de dolari, iar doritorii sunt din ce în ce mai mulți.

ANA a sporit numărul locurilor pentru luna aprilie, după ce primele oferte s-au epuizat rapid, relatează BBC, citat de Mediafax. Ideea de succes a apărut după ce mai multe companii aeriene s-au gândit, în mod creativ, cum să folosească avioanele menținute la sol în timpul pandemiei.

Industria globală a companiilor aeriene se confruntă cu cea mai grea provocare de până acum, pe fondul restricțiilor impuse de pandemie. “Zborurile către nicăieri” s-au dovedit populare, alături de mesele luate la bordul avioanelor.

În octombrie, Singapore Airlines le-a oferit clienților posibilitatea de a lua prânzul într-un Airbus A380 parcat pe aeroportul principal al orașului. În ciuda prețului de peste 500 de dolari primele locuri s-au epuizat într-o jumătate de oră.

Total
0
Shares
Total
0
Share