Preşedintele Braziliei, după ce ţara sa a marcat un nou record de decese COVID-19: „Nu vă mai smiorcăiţi atât. Cât mai aveţi de gând să plângeţi?” – Focus Prima TV

Preşedintele Braziliei, după ce ţara sa a marcat un nou record de decese COVID-19: „Nu vă mai smiorcăiţi atât. Cât mai aveţi de gând să plângeţi?”

HANDOUT – 20 September 2019, Brazil, Brasilia: Brazil’s President Jair Bolsonaro attends a ceremony to pass the Economic Freedom Act at Planalto Palace. Photo: Alan Santos/Presidencia Planalto/dpa – ACHTUNG: Nur zur redaktionellen Verwendung im Zusammenhang mit der aktuellen Berichterstattung und nur mit vollständiger Nennung des vorstehenden Credits

După ce Brazilia a stabilit noi recorduri negative în materie de decese cauzate de COVID-19 pentru două zile la rând, preşedintele Jair Bolsonaro le-a transmis, joi, brazilienilor să nu se mai „smiorcăie” şi să treacă peste situaţie.

„Ce atâta agitaţie şi smiorcăială. Cât mai aveţi de gând să plângeţi? Cât mai staţi acasă şi închideţi tot? Nimeni nu mai suportă. Regretăm morţii, repet, dar avem nevoie de o soluţie”, a spus Bolsonaro mulţimii strânse la un eveniment, conform Reuters.   Brazilia se află pe locul al doilea la nivel global atunci când vine vorba de decese cauzate de COVID-19, după Statele Unite. Cu toate acestea, în timp ce pandemia pare să fie adusă treptat sub control în Statele Unite, Brazilia se confruntă cu cea mai dură fază de până acum.    Valul de infectări a dus la noi restricţii în capitala Brasilia şi în cel mai mare oraş, Sao Paolo. Rio de Janeiro, un oraş faimos pentru priza la turişti, a impus restricţii de deplasare şi închiderea restaurantelor cu câteva ore mai devreme.

Total
0
Shares
Total
0
Share