Recuperare mai ușoară, după infectare – Focus Prima TV

Recuperare mai ușoară, după infectare

Vești bune pentru cei care au fost infectați cu temutul virus COVID 19 și au rămas cu sechele. Medicii de la Sanatoriul Techirghiol, din județul Constanța, au la dispoziție tehnici inovatoare și terapii electromagnetice de înaltă calitate, dar și alte aparate, care monitorizează pacientul în fiecare secundă
și ajută la o mai bună recuperare. Instituția e de stat, iar costurile vor fi suportate de CNAS.

Sechelele post – COVID diferă de la pacient la pacient, spun specialiștii. Problemele respiratorii, oboseală accentuată sau dificultate în concentrare sunt doar câteva dintre ele. La Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol medicii au pus la punct diverse scheme de tramatent, iar cu ajutorul unor aparate care folosesc curenți de înaltă intensitate oamenii se pot recupera mai rapid.

In alte cabinete exista tuneluri cu vacuum care creeaza o presiune pe tesuturile moi si ajută sistemul circulator.

Pacienții dispun și de computere care le analizeaza mersul pe banda de caucuiuc si le regleaza in timp real postura si viteza de parcurs.

Și tunelurile cu inductie electromagnetica sunt recomandate celor care au fost infectați.

Pacienții pot merge la centrul de la Techirghiol cu trimitere de la medicul de familie. Costurile tratamentului vor fi suportate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Total
0
Shares
Total
0
Share