Reglare de conturi între interlopi, în plină stradă, la Galaţi. Criminalul de la „Ultimul Leu” a fost prins - Focus Prima TV

Reglare de conturi între interlopi, în plină stradă, la Galaţi. Criminalul de la „Ultimul Leu” a fost prins

A fost identificat şi reţinut autorul crimei de joi după amiază din Galaţi. Un bărbat de 39 ani a murit, după ce a fost înjunghiat în plină stradă. Totul ar fi pornit de la reglare de conturi între un clan de interlopi.

Bărbatul este acuzat de omor calificat, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi va trimite instanţei propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

„A fost identificat şi prins autorul infracţiunii de omor, comise în 10 iunie 2021, în zona Ţiglina. Cercetările se desfăşoară sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de astăzi urmează să se dispună măsurile procesuale prevăzute de Codul de procedura penală“, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Răfuiala a avut loc joi după amiază, în parcarea unui bloc, de lângă un supermarket, din oraşul Galaţi. Bărbatul de 39 de ani a fost înjunghiat în gât şi în abdomen de o persoană necunoscută. 

Total
0
Shares
Total
0
Share