Anchetă la şcoală. Acuzat că ar fi vrut să mutileze un elev

Anchetă la şcoală. Acuzat că ar fi vrut să mutileze un elev

Situaţie halucinantă într-o şcoală din Târgu Jiu! Un elev în vârsta de 8 ani s-a plâns părinţilor că un profesor a vrut să-i taie un deget, în timpul orei. Dascălul susţine că doar l-a ameninţat. Copilul făcuse un gest obscen cu degetul în cauză. Atât Inspectotatul Şcolar Gorj cât şi Poliţia au deschis o anchetă. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Băiatul este elev în clasa a doua la o şcoală din Târgu Jiu. Imediat după incident, copilul a mers acasă şi le-a spus părinţilor ceea ce s-a întâmplat. În stare de şoc, băiatul a povestit cum, în timpul orei de sport, profesorul a încercat să îi taie un deget. Fapta a ajuns imediat şi la urechile conducerii unităţii de învăţământ. Directorul şcolii îi ia apărarea dascălului.

Inspectoratul Scolar Judeţean Gorj a luat deja primele măsuri în acest caz. Şi poliţia a deschis o anchetă.

Inspectoratul şcolar din Gorj a decis ca elevul, în vârsta de 8 ani, să fie consiliat psihologic, iar profesorul să fie cercetat disciplinar. Părinţii au refuzat însă consilierea în cadrul şcolii şi au promis că vor urma demersul dar cu un specialist din mediul privat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt