Învăţătoare din Galaţi, acuzată de agresiune

Învăţătoare din Galaţi, acuzată de agresiune

Acuzaţii grave pentru o învăţătoare de la unul dintre cele mai cunoscute colegii din Galaţi! Mai mulţi părinţi susţin că femeia le-a agresat copiii, atât verbal, cât şi fizic. Învăţătoarea spune că totul este o minciună şi cere dovezi. Poliţia, Inspectoratul Şcolar şi Protecţia Copilului Galaţi au deschis anchete în acest caz, după ce părinţii au depus plângeri.

Acuzaţiile vizează o învăţătoare care predă la clasa a II-a, la Colegiul Alexandru Ioan Cuza din Galaţi. Părinţii spun că femei le vorbeşte foarte urât copiilor şi chiar a fost violentă.

Femeia nu este singura care şi-a mutat copilul de la şcoală în urma comportamentului învăţătoarei.În clasa mai sunt 11 elevi din cei 21 câţi erau iniţial. Ultimii cinci au plecat înainte de începerea vacanţei de Paşte. Acum o comisiei de disciplină a colegiului, supervizată de inspectorat, anchetează cazul.

Invatatoarea susţine că nu a agresat verabal sau fizic pe nimeni şi cere dovezi.

Patru copii deja fac consiliere la Protecţia Copilului Galaţi. Şi poliţia a intrat pe fir. Verificările în acest caz continuă, Până atunci, elevii rămaşi în clasă trebuie să facă în continuare ore cu învăţătoarea.


Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt