Ateliere de creaţie la Teatrul Ion Creangă cu ocazia sărbătorilor pascale

Ateliere de creaţie la Teatrul Ion Creangă cu ocazia sărbătorilor pascale

Teatrul Ion Creangă difuzează, online, pe conturile sale de social media, un program de activităţi de creaţie realizate cu prilejul sărbătorilor pascale începând de marţi până pe 3 mai, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Cei mai mici spectatori se vor putea bucura de ateliere cu idei pentru decorarea ouălor de Paşte sau pentru realizarea unor accesorii speciale, dar şi de animaţii inspirate de legenda iepuraşului de Paşte. De asemenea, Teatrul Ion Creangă propune pentru părinţi ateliere de confecţionare a unor jucării handmade tematice, dar şi sesiuni de joacă culinară creativă alături de copii.

Printre atelierele organizate se numără cele de bricolaj, de joacă culinară creativă sau pentru adulţi. Programul este completat de două animaţii "cu tâlc, zvâc şi ţup" realizate pentru cei mici - "Legenda Iepuraşului de Paşte" (voce: Alexandrina Halic, ilustraţii: Mihai Verbiţchi) şi pentru cei foarte, foarte mici - poezia "Iepuraşul de Paşte" (voce: Camelia Andriţă, ilustraţii: Delia Ionescu).

Programul atelierelor debutează marţi cu "Coroniţe vesele de primăvară" - idei creative pentru cei mici cu Eliza Teofănescu, urmat joi de "Iepuraş nouraş: un prieten din arpaca?" - idei creative pentru jucării handmade, cu Nicoleta Rusu.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt