Autoritatea pentru Reformă Feroviară contribuie la deplasarea cetăţenilor ucraineni pe teritoriul României

Autoritatea pentru Reformă Feroviară contribuie la deplasarea cetăţenilor ucraineni pe teritoriul României

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a realizat o listă cu principalele rute pentru transportul feroviar din România, pe baza Mersului de Tren, în vigoare la 15 martie, în vederea organizării mai facile a deplasării cu trenul a cetăţenilor ucraineni pe teritoriul României, potrivit paginii de Internet a instituţiei.

Astfel, au fost alese patru culori, care marchează punctele de control de frontier゠Capitala României, principalele oraşe de la ieşirile din ţară, principalele oraşe din apropierea intrării în ţară, unde se poate obţine ajutor dacă este nevoie.

Conform sursei citate, această hartă se va salva automat în aplicaţia Google Maps a utilizatorului. Pentru a accesa această hartă a doua oară vor fi respectate unele instrucţiuni, respectiv Pasul 1 - se deschide aplicaţia Google Maps, Pasul 2 - se accesează butonul "saved" aflat în partea de jos a primei pagini Google Maps, Pasul 3 - se apasă pe butonul "maps" aflat în colţul din dreapta jos, Pasul 4 - se apasă pe harta "Free Railway Routes", Pasul 5 - se accesează "Vedeţi legenda hărţii".

Reprezentanţii ARF susţin că, la intrarea în România cu deplasare spre Bucureşti, se va face click pe un marcator galben de locaţie (punct control de frontieră) şi se vor obţine informaţii despre călătoria înspre Bucureşti.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt