Şantier etern pe Prelungirea Ghencea

Şantier etern pe Prelungirea Ghencea

Începute în septembrie 2019, lucrările de pe Prelungirea Ghencea, una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală, ar fi trebuit finalizate chiar săptămâna această. Zona este însă şi acum un şantier prin care bate vântul. Sistat la finalul anului trecut, proiectul este îngheţat. Asta în ciuda promisiunilor ferme ale primarului Nicuşor Dan că munca pe şantier va fi reluată zilele acestea.

Conform planului iniţial de execuţie, în toamna acestui an, proiectul de extindere a Prelungirii Ghencea ar fi trebuit să fie gata. Pe lângă dublarea numărului de benzi pentru maşini, aici ar fi urmat să apară şi o nouă line de tramvai. Din păcate, echipa PrimaTV care a vizitat şantierul aflat în conservare, na găsit nici urmă de muncitor sau utilaje. Deşi primarul Capitalei promitea că pe prima treime a şoselei se va putea circula până la finalul anului.

Prima zi de toamnă nu a adus însă şi primii muncitori pe şantierul dintre staţia Râul Doamnei şi strada Braşov. Orele pierdute în trafic de cei care tranzitează zona rămân aceeaşi eternă problemă.

Cei care locuiesc pe Prelungirea Ghencea nu mai cred de mult promisiunile autorităţilor.

În zonă sunt însă şi şantiere pe care se lucrează la foc continuu. E drept. Nu aparţin Primăriei ci Companiei
Naţionale de Autostrăzi. Vorbim de Pasajul Domneşti. Oficial, aici lucrările vor fi gata în primăvara anului viitor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt