Şoferul care a rănit doi adolescenţi aflaţi pe sănii, reţinut pentru 24 de ore - Focus Prima TV

Şoferul care a rănit doi adolescenţi aflaţi pe sănii, reţinut pentru 24 de ore

Şoferul care a rănit marţi doi adolescenţi care erau traşi pe sănii de o altă maşină a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru “vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a anunţat Poliţia Sibiu.

“La data de 20 ianuarie, ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de conducătorul auto în vârstă de 38 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporala din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Potrivit acesteia, marţi seara, un şofer de 24 de ani din localitatea Ştejărişu, trăgea cu maşina şase sănii pe care se aflau mai mulţi tineri.

“Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic în vârstă de 38 de ani), moment în care două dintre sănii ar fi alunecat şi ar intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism. (…) Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Luciana Lazăr.

Cei doi adolescenţi, de 14 şi 15 ani, aflaţi pe sănii, au fost transportaţi la spital.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share