Pisici vânate cu arbaleta

Pisici vânate cu arbaleta

Cruzime extremă în comuna ilfoveană Snagov. Localnicii au găsit mai multe pisici rănite de săgeţi de arbaletă. Animalele au fost duse de oameni la veterinar, însă autorii sunt, încă, necunoscuţi. Poliţia spune că în ultima vreme cazurile de violenţă asupra animalelor sunt tot mai frecvente. Vă avertizez, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Este panică printre locuitorii din Snagov. De 7 zile, de când au găsit pisici schingiute pe stradă…se tem să-şi mai ales animalele de companie…libere. Ultima pisică avea răni foarte mari, când a fost găsită sub o maşină. În ultimele zile au fost găsite trei animale rănite grav, după ce au fost străpunse de săgeţi.

Mirela a fost cea care l-a găsit pe motanul care a primit acum numele… Săgeată.

Mirela a găsit-o şi pe proprietara pisoiului şi îl va înapoia. Autorii faptelor încă nu au fost identificaţi cu toate că mai multe plângeri au fost depuse la poliţie.

Doar în luna februarie în judeţul Ilfov au fost deschis 10 dosare penale pentru abuz faţă de animale. Făptaşii pot primi amenzi de până la 12 mii de lei sau pot face până la trei ani de închisoare.

În Giurgiu…o lebădă a fost salvată de câţiva pompieri după ce un băiat a găsit pasărea aproape îngheţată, rănită şi prinsă într-un fir de nailon.

Lebadă a fost salvată şi dusă la veterinar.

https://www.youtube.com/watch?v=Qsrep_5SbYE

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt