A început goana după rechizite

A început goana după rechizite

Puţin a mai rămas până la prima zi de şcoală, aşa că a început deja goana după rechizite. Înarmaţi cu răbdare, dar mai ales cu un buget generos, părinţii încearcă să bifeze liste întregi. Numai că preţurile nu sunt prietenoase. Anul acesta ghiozdanul pentru începutul şcolii este simţitor mai scump, aşa că şi părinţii încearcă să fie cât mai selectivi.

Ghiozdane cu maşinuţe sau prinţese, caiete cu desene sau penare care mai de care mai sofisticate. Gama de rechizite este mai largă şi mai diversă de la an la an. Această familie, de exemplu, a venit cu lista deja pregătită la cumpărături. 

Preţurile însă îi iau în fiecare an prin surprindere. Bugetul creşte însă în funcţie de preferinţele celor mici. Sunt însă şi părinţi care păstrează ghiozdanele cumpărate în anii trecuţi, aşa că lista de cumpărături doar completează ce le mai lipseşte pentru începutul şcolii. 

Sunt şi părinţi care abia anul acesta îşi fac debutul în ceea ce priveşte goana după rechizite. În acest an preţurile rechizitelor sunt mai scumpe cu 15%. Potrivit statisticilor, un ghiozdan cu toate cele necesare costă în medie 500 de lei.
De luni părinţii se pregătesc şi pentru alte cheltuieli după ce vor primi şi lista cu cele necesare de la profesori. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt