A murit de ziua ei, ucisă de un şofer beat şi drogat

A murit de ziua ei, ucisă de un şofer beat şi drogat

A murit de ziua ei, cu tortul în braţe, strivită între două maşini, ucisă de un şofer beat şi drogat. Este sfârşitul tragic al unei femei din Popeşti Leordeni, de lângă Bucureşti, cu o zi înainte să împlinească 56 de ani. Individul a lovit mai multe maşini parcate pe marginea drumului, iar ea a fost prinsă la mijloc, chiar în faţa propriei case.  La teste s-a descoperit că şoferul avea o alcoolemie de 1.12 şi consumase droguri. El a fost arestat preventiv, iar familia femeii pregăteşte înmormântarea. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

O zi normală de sâmbătă pentru Nicoleta Zamfir. Era în faţa casei sale din Popeşti Leordeni, împreună cu prieteni apropiaţi care îi aduseserăun tort. Pe 3 septembrie, sărbătoreau ziua ei de naştere, Nicoleta urma să împlinească 56 de ani. Familia e  în stare de şoc. Soţul a fost primul care a fugit din curte, să o salveze.

Şoferul are 59 de ani. Pe lângă o alcoolemie foarte mare, 1.12, a ieşit pozitiv şi la testul cu aparatul drugtest. Consumase şi substanţe psihoactive înainte să se urce la volan. Un cocktail ucigaş, care face din ce în ce mai multe victime pe şoselele din România. 

Şoferul a declarat în faţa poliţiştilor că, până la venirea lor, vecinii şi rudele femeii l-ar fi agresat. Oamenii legii l-au dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice.Tortul aniversar a rămas împrăştiat pe maşinile avariate în accident. Acum, în loc să sărbătorească şi să se distreze, familia s-a întâlnit în curte să pregătească înmormântarea. 
Conform noii legi „Anastasia”, şoferii care provoacă accidente mortale în timp ce sunt beţi sau drogaţi la volan primesc doar închisoare cu executare. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt