A treia zi a festivalului SERILE FILMULUI ROMÂNESC

A treia zi a festivalului SERILE FILMULUI ROMÂNESC

Sala mare a Ateneului din Iaşi s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii cinematografiei. Festivalul Serile Filmului Românesc le-a adus peliculele preferate,dar şi pe cei mai iubiţi actori. Cinemaraton, televiziunea filmului românesc, parte a grupului Clever Media, este prezentă şi în acest an la festival cu un eveniment special.

La un veac de la naşterea marelui regizor, Liviu Ciulei, Cinemaraton TV va aşteaptă duminică  la o proiecţie specială a capodoperei cinematografice Pădurea spânzuraţilor în prezenta unor invitaţi surpriză.

Anul acesta, actriţa Tora Vasilescu a primit diploma de excelenţă pentru întreaga activitate. Despre colegii de scenă, marea doamnă a filmului românesc spune îi sunt ca o familie. Unul dintre personajele principale ale filmului Occident a fost interpretat de actriţa Tania Popa, prezentă şi ea la festivalul dedicat cinematografiei româneşti.

Spectatorii au umplut şi de această dată sala în care a rulat filmul Occident.

Astăzi iubitorii cinematografiei vor putea viziona Cuibul de viespi, 6,9 pe scara Richter, Carbon  şi nu numai. De la ora 21.45 va fi Seară de scurtmetraje româneşti.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt