Accident transmis în direct pe Facebook

Accident transmis în direct pe Facebook

Sfârşit tragic pentru un bărbat în vârstă de 50 de ani, omul a murit într-un grav accident în timp ce se filma în direct pe Facebook. Alte două persoane au fost rănite în tragedia care a avut loc în judeţul Neamţ. De vină a fost şoferul, care era băut şi a intrat cu viteză cu maşina într-un cap de pod. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Tragedia s-a produs pe Drumul Judeţean 209 B, în comuna nemţeană Borca. Totul a fost înregistrat de pasagerul din dreapta, care era, chiar în acel moment, în direct pe facebook.
Pe imagini se vede cum şoferul circulă haotic şi acroşează o maşină condusă de o femeie. După impact, pierde controlul direcţiei şi se izbeşte izbit violent de un cap de pod. Medicii au ajuns în scurt timp la faţa locului.
Alte două persoane, şoferul şi un pasager, au fost rănite grav şi au fost transportate la urgenţă, la Spitalul din Bicaz. Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat a consumat alcool înainte de a se urca la volan.
A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt