Adolescent bătut cu bestialitate de tatăl vitreg

Adolescent bătut cu bestialitate de tatăl vitreg

Scene cumplite au fost filmate în casa unei familii din Târgu Jiu. Un tată şi-a bătut cu bestialitate copilul cu dizabilităţi, totul sub ochii mamei care nu a mişcat un deget să îl salveze. Îngrozit, fratele mai mic a pus mâna pe telefon şi a filmat totul. Imaginile au ajuns la poliţie, iar individul, tatăl vitreg al copiilor, a fost reţinut. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Băiatul de 17 ani este legat, apoi, bărbatul se urcă pur şi simplu cu picioarele peste el şi îl loveşte cu bestialitate. Sub ploaia de pumni, adolescentul, şi aşa cu probleme medicale, nu poate face nimic să se apere. Iar mama, sub ochii căreia s-au derulat scenele cumplite, nu a ridicat un deget să-l apere.  

Îngrozit de ceea ce vede în faţa ochilor, fratele victimei, un băiat de 15 ani, a pus mâna pe telefon şi a filmat totul. Imaginile i le-a trimis mătuşii sale, femeia fiind cea care a sesizat poliţia. Fraţii au ajuns acum în grija statului.
Mama copiilor este şi ea cercetată. Gestul său este inexplicabil. Mai ales că femeia era şi asistentul personal al băiatului cu dizabilităţi, adică era plătită tocmai pentru a avea grijă de el. 
Avocata femeii spune că nu are o explicaţie pentru faptul că mama nu a intervenit şi susţine că femeia îşi iubeşte copiii. Ea este sub control judiciar. Tatăl-agresor a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat de violenţă în familie şi lipsire de libertate.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt