Adolescent lovit violent de tatăl nervos

Adolescent lovit violent de tatăl nervos

Imagini revoltătoare într-o localitate din Timiş. Un adolescent de 14 ani a fost bătut de tatăl unui copil cu care avusese un conflict. Furios că fiul său a fost lovit, bărbatul l-a atacat chiar el pe băiat. Şi mama, o consilieră locală, a sărit la scandal. Pentru isprava sa, tatăl a ajuns în arest. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Incidentul a avut loc în localitatea timişeană Seceani. Tatăl copilului lovit susţine că între cei doi băieţi, care sunt prieteni, nici măcar nu a existat un scandal în adevăratul sens al cuvantului. Cu toate acestea, celălalt părinte i-a lovit băiatul. Şi soţia acestuia, consilier local în comună, l-a bruscat pe copil.

Când a aflat ce a păţit fiul sau, bărbatul s-a dus rapid la locul incidentului. Şi-a găsit băiatul plangand, iar copiii care au asistat la întreaga scenă erau speriati.

Atât agresorul, cât şi soţia lui au fost duşi la secţia de Poliţie pentru audieri. A fost deschis un dosar penal pentru loviri si alte violenţe, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Tatăl copilului bătut nu stie, deocamdată, daca îl va da pe agresor în judecată şi consideră că a fost o scăpare.

Un incident asemănător a avut loc si în judetul Giurgiu. O femeie a intrat într-o scoala din localitatea Frăteşti, in timpul cursurilor, si a a luat la bătaie două eleve. Ea este mama unui coleg de-al fetelor şi le-ar fi lovit din cauza unor neînţelegeri mai vechi între copii. Agresoarea a fost reţinută pentru 24 de ore.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt