Adolescentă sechestrată şi violată de patru colege

Adolescentă sechestrată şi violată de patru colege

O petrecere în club avea să se termine dramatic pentru o adolescentă de 15 ani din Râmnicu Vâlcea! Fata a fost sechestrată, drogată şi violată de alte patru fete Chiar prietenele ei, unele mai mari, altele colege de liceu. Totul s-a întâmplat după o petrecere în club, iar tânăra a primit o combinaţie de narcotice. A mers într-o casă cu celelalte, fără să-i treacă prin cap coşmarul care va urma. Cele patru agresoare au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

S-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, într-o noapte de la finalul lui aprilie, când cele cinci fete au ieşit în club. S-au distrat, au dansat, apoi au decis să continue petrecerea acasă la una dintre ele. Acolo a început coşmarul. Adolescenta de 15 ani a fost drogată atât de tare, încât să nu se mai poată apăra. Substanţele au lăsat-o fără puteri în faţa agresoarelor. O fată care a avut încredere în prietenele ei, iar acestea, ca să se răzbune, au drogat-o şi au umilit-o.

Tânara a fost sechestrată în casă şi apoi violată. Câteva ore a durat chinul, fără să se poată apăra. Imediat ce a reuşit să ajungă acasă, adolescenta le-a povestit totul părinţilor şi au mers împreună la poliţie să depună plângere. Aceştia au cerut ca fata lor să fie mutată de urgenţă la alt liceu, la Inspectoratul Şcolar din Râmnicu Vâlcea a aprobat solicitarea. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru sechestrare, iar cazul a fost preluat de DIICOT Vâlcea.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt