Alertă pe litoral. Tânără găsită moartă pe plajă

Alertă pe litoral. Tânără găsită moartă pe plajă
foto: arhivă

O artistă din România a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia. O turistă care se plimba prin zonă a alertat autorităţile. Tânăra, DJ de meserie, s-ar fi înecat, spun anchetatorii, iar trupul ar fi fost adus de valuri la mal. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Descoperirea a fost făcută de o turistă care îşi făcea plimbarea matinală pe plajă. Corpul tinerei zăcea pe nisip, iar picioarele erau în apă. Iniţial, a crezut că este un manechin de plastic aruncat de vijelie, însă când s-a apropiat şi a văzut că e o femeie, a înlemnit. A alertat imediat salvamarii. Salvatorii nu au avut însă ce face. Au sunat imediat la 112.

Poliţia a identificat-o ulterior pe tânără. Numele ei este Laura Roşca şi avea 34 de ani. Este din Cluj şi e cunoscută ca DJ Lalla. Lucra şi la un radio. Din postările cele mai recente pare că ar fi suferit de depresie,după ce a şi scris un hashtag sugestiv la ultimul clip de pe Instagram. Pe reţelele sociale, artista avea peste 20 de mii de urmăritori.

Salvamarii cred că era cazată în zonă, iar dimineaţa a intrat să facă baie, însă din cauza furtunii s-a înecat. Criminaliştii au făcut cercetarea la faţa locului. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă, a anunţat poliţia din Constanţa. Medicii legişti urmează să facă necropsia şi să stabilească cu exactitate şi cauza decesului. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt