Avram Iancu face valuri de bine

Avram Iancu face valuri de bine
foto: facebook.com/avramiancu

A sărit în Dâmboviţa chiar din faţa Bibliotecii Naţionale, pentru o cauză nobilă! Vorbim despre faimosul înotător Avram Iancu!  A înotat opt ore ca să strângă bani pentru un proiect special: terapie de integrare pentru 100 de copii cu dizabilităţi al Asociaţiei CONIL. Este al treilea an consecutiv când participă la acest tip de eveniment şi speră că oamenii cu dare de mână să ajute copiii.

A sosit dis de dimineaţă pe promenada de la Biblioteca Naţională, alături de soţie şi cele trei fiice ale sale, pentru a se pregăti de un nou maraton de înot. Avram Iancu este singurul sportiv care a înotat în Dunăre de la izvoare până la vărsare, iar acum susţine o strângere de fonduri organizată de Asociaţia CONIL.

Sportivul s-a pregătit puţin înainte de a intra în apă. Familia i-a adus mâncare, apă şi cremă. Şi la scurt timp a plonjat în apă. Banii vor fi folosiţi de asociaţie pentru a plăti şedinte de terapie senzorială pentru copiii speciali. 

Asociaţia CONIL are  un centru de zi unde învaţă copii care au autism, sindrom down, epilepsie, retard uşor şi mediu sau probleme emoţionale.

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt