Băiatul căzut în râu, găsit mort

Băiatul căzut în râu, găsit mort

După mai bine de 40 de ore Luca, copilul de 6 ani căzut în râul Ialomiţa, a fost găsit! Era la câţiva metri distanţa de locul în care s-a înecat. Băiatul a plecat vineri să se joace cu un prieten, care a mărturisit în faţa poliţiştilor, că l-a împins în râu. Părinţii şi fratele lui au sperat până în ultima clipă că îl vor putea strânge, din nou, în braţe. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional

Anchetatori de la Investigaţii Criminale, pompieri, dar şi scafandri ISU. Cu toţii l-au căutat aproape neintrerup  pe copilul de 6 ani, dispărut în râul Ialomiţa, in comuna Gruiu. A fost o adevărată desfăşurare de forţe. Autorităţile au folosit drone , precum şi un sonar pentru a scana fundul apei. 

După aproape două zile de cautari, trupul lui Luca a fost găsit. Băiatul plecase de acasă vineri, în jurul orei 13.00, pentru a se juca. De atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Prietenul lui Luca, un băiat de 6 ani, ar fi spus după mai multe ore de la dispariţie că l-a împins pe copil în râu. Părinţii băiatului sunt disperaţi. 
Luca mai pleca să se joace cu copiii din sat însă întotdeauna se întorcea acasă, spune familia. Cazul a fost preluat de criminaliştii din Ilfov şi a fst deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 
 
 
 
 

Afla mai multe despreraucopilmortinecatrauialomita
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt