Cătuşe cu bucluc. La Poliţie şi la Urgenţe, din cauza unei glume

Cătuşe cu bucluc. La Poliţie şi la Urgenţe, din cauza unei glume

Caz incredibil la Botoşani. Un bărbat a fost la un pas să-şi piardă piciorul, după ce, în glumă, un prieten i-a pus o pereche de cătuşe găsite în parc, dar nu a mai putut să le şi scoată. Disperat, omul a cerut sprijin  şi la Poliţie, şi la urgenţe, dar nici aici medicii nu au putut să-l ajute. Aşa că bărbatul a încercat să scape singur de ele, însă mai mult şi-a făcut rău. După mai multe ore şi două vizite la spital, poliţiştii au găsit cheia potrivită.

Totul a pornit de la o glumă între prieteni. Cei doi se plimbau printr-un parc din oraş, iar la un moment dat au văzut pe jos o pereche de cătuşe. Ca să se distreze, unul i le-a legat celuilalt de piciorul stâng. Şi abia apoi au realizat că nu au cheie să le desfacă. Aşa că au apelat la poliţie, dar surpriză! Modelul de cătuşe a fost scos din uz cu mai mult timp în urmă şi nici măcar oamenii legii nu l-au putut ajuta. Disperat, bărbatul a mers la spital.

Cu dureri insurportabile, a aşteptat ca medicii să găsească o soluţie. Norocul a fost că, în cele din urmă, poliţiştii au găsit o cheie potrivită şi i-au scos cătuşele. După ore în şir de calvar şi dureri insuportabile, omul a plecat acasă liber, dar şchiopătând.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt